Lendületre, hitre, melyek nem hagyják, hogy félelmeink felerősödjenek. A visszahúzó erőket oldják, csitítják, bölcsességgé alakítják, a határok megtartását szorgalmazzák.

Erre a csodaszép energiára leginkább a Bakok, Nyilasok, Mérlegek, Bikák, Szüzek és Skorpiók számíthatnak, akik között van, akinek nagy szüksége van erre, hisz türelmetlenségén – Bakok, Skorpiók – vagy talajtalanságán, bizonytalanságán – Nyilas, Szűz, Ikrek – segíteni tud.

Lendületük mellett nagyon szépek is, diplomáciai érzékük, kedvességük harmóniát hoz környezetükben.

A Kosok nagy lendületben vannak, meglehet túlzottan is. Erős akaratukat nem könnyű kordában tartani – hiába okosságuk, jó vezetőképességük, ha minden felett uralkodni akarnak, mást nem engednek szóhoz jutni.

Erőnkkel ne éljünk vissza! Tisztelet nélkül mit sem ér a tudás!

Teremtésre, határaink megvédésére, ha szükség van rá, segítségadásra használjuk, ne öncélú uralkodásra!  

Áldás legyen gondolataink, szavaink tetteink után. Ha mindenki, a hétköznapokban szépen élne, közösen emelkednénk – nincs is igen más út számunkra.

Higgyük, hogy egy fecske is tud nyarat csinálni – hat környezetére, s ahogy a rossz is sokszorozódik, úgy a szeretet is teremti önmagát.

Egy jó kérdés többet segíthet, mint a sok határozott, okos szó, amire most leginkább a Halak és Rákok hajlamosak. Vigyázzanak a kíváncsiskodással, pletykálkodással, ami a Nyilasoknak és az Oroszlánoknak is feladatuk lehet.

A Vízöntők továbbra is kívül állnak a körön. El vannak az élet okozta örömökben, mintha nem is akarnának kapcsolódni senkihez sem.

 

Hétfőn Újhold van a Nyilas jegyben!

Lehetőség az elengedésre, az újra kezdésre, önmagunk meghaladására.

Most érdemes böjtölni, hisz ilyenkor méregtelenít szervezetünk a legintenzívebben.

Ez vonatkozik lelkünkre, szellemünkre is, amire már nincs szükségünk köszönjük, hogy itt volt, hogy megtapasztalhattuk, s engedjük útjára!

Érdemes a Nyilas jegy hitével foglalkozni, aki távlatokban gondolkozik, messze lát, nem ragad bele a hétköznapok kicsinyes dolgaiba.

Hétfőn a Hold a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán minden sárga színnel, keserű ízzel. Igyunk máriatövis-, pitypang-, parlagfű-, kisezerjófű teát! Használjunk kurkumát, sáfrányt!

Kedden – szerdán a Bak jegyben van.

Csontjaink, térdünk, bőrünk kér figyelmet. Csontjainkat támogassuk mákkal, magvakkal, diólevél teával!

Térdünket leginkább az alázattal segíthetjük. Tegyük kívánságaink végére mindig a „Legyen úgy, ahogy lenni kell!” – mondatot!

Bőrünket kényeztessük tornával, fürdővel, szaunával, masszázzsal

Csütörtökön – pénteken – szombaton a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünk nagyon hálás a citromfű-, levendula-, orbáncfű teának.

Alsó lábszárunkat tornáztassuk, masszírozzuk, ha van visszerünk, foglalkozzunk vele!

Vasárnap a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünkért, lábfejünkért tehetünk duplán. Előbbit inspirálhatjuk tejoltó galaj teájával, s mozgással. Utóbbit kényeztessük tornával, fürdővel, masszázzsal!

Nagyon szép, lendületben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk a Karácsony előtti héten?