Kössük fel a gatyánkat, próbák sorozatát állíthatja elénk az Élet! Leginkább kapcsolataink vannak kitéve – inkább számoljunk 10 –ig, mielőtt mondanánk egy ítélkező szót!

Erre legjobban az Ikreknek, Szüzeknek, Bakoknak, Nyilasoknak, Skorpióknak és Kosoknak kell figyelni, bár a Kosokat nagyon segíti, ha épp egy teremtés, egy szerelem vagy az otthonuk van figyelmük középpontjában, mely a méregfogat ki tudja húzni, elfelejtenek bosszankodni.

„Csakis akkor beszéljünk, amikor kell, s csak felét mondjuk annak, amit gondolunk!”

Akiknek szintén nagyon tudatosnak kell lenni, az Oroszlánok, Vízöntők, Bikák, Bakok, Nyilasok. Őket a félelemből fakadó türelmetlenség, robbanó szabadságvágy sodorhatja nehéz helyzetekbe. Sportoljanak – utána cselekedjenek, szóljanak!

A Bikák vannak közöttük legkevésbé kitéve ezeknek a szenvedéllyel teli, nehéz energiáknak, hisz ők könnyen feltalálják magukat a konyhában, jól érzik magukat otthonukban – a Rákokkal, Ikrekkel, Kosokkal együtt… bár az utóbbi kivételével mindannyian beleeshetnek az önsajnálat csapdájába, melyet a bizonytalanság érzése táplál.

A Mérlegeknek érdemes valami művészi alkotásba fogni – legyen bár festészet, költészet, zene, foto, stb. Ezzel kivédhetik a bennük levő bizonytalanságból fakadó rossz érzések beengedését, teremtőerejüket maximálisan ki tudják hozni magukból, más területen is.

A Halak keressék önmagukat, ne próbáljanak megfelelni a világnak, hisz úgy sem lehet! Hallgassanak belső hangjukra, ne csapják be magukat, még jó szándékból sem – legalább magukat ne!

Nem könnyű őszintének lenni, nem álmokat, illúziókat kergetni, de ez az alapja annak, hogy bármit is meg tudjunk haladni. Előbb meg kell fognunk a kezét valaminek, hogy el tudjuk engedni.

 

Hétfőn a Hold az Ikrek jegyben van.

Idegrendszerünkért, tüdőnkért, kezeinkért tehetünk duplán. Elöbbi hálás, ha iszunk citromfű-, orbáncfű-, levendula teát. Tüdőnk a friss levegőért, mély légzésért. Kezünket kényeztessük tornával, masszázzsal, fürdővel!

Kedden – szerdán a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Rágjuk meg jól az ételt! Használjunk köményt, koriandert, lestyánt, bazsalikomot, melyek erősítik. Veronika, cickafark tea segíti az emésztést. Pitypang – ha lehet nyersen – tisztítja.

Csütörtökön – pénteken az Oroszlán jegyben van.

Szívünk hálás minden galagonya termékért, de a zab, árpa is nagyon jó, erősítő hatással van rá. Gerincünket védjük tornával, de leginkább gerincességgel.

Szombaton – vasárnap a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Árpa csökkenti a bélproblémákat. Használjunk köményt, koriandert! Fahéj az erjedést gátolja, a körömvirág, parlagfű féregűző, szünteti a hurutokat, lerakódásokat. Bazsalikom szélhajtó.

Nagyon szép, tisztánlátásban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk április utolsó hetén, május kezdetén?