Türelmetlenségünkkel – mely főleg beszédünkben mutatkozhat meg – nagyon megnehezítjük mind mások, mind magunk életét. Hova is rohanunk?

A legéberebbnek e miatt az Ikreknek, Szüzeknek, Oroszlánoknak, Vízöntőknek és Bikáknak kell lenni, őket viheti el leginkább a hév – persze mindenkit a saját temperamentuma szerint.

Ismerjék fel, hogy szükségük van az újra, izgalomra, szabadságra! Keressék meg azokat a csatornákat, ahol ezekből részesülhetnek, hogy ne elfojtás legyen bennük, mely valamikor robbanni fog, hanem mederbe terelt megélés. Segítségükre van a mozgás, mely lehet szellemi kihívás is.

Mások, más belső szereplőink ennek épp az ellentétét élheti meg, mikor túlzottan komolyan vesznek mindent, fékeznek akkor is, mikor már lépni kéne.

Erre a Bakok, Skorpiók, Kosok, Nyilasok, Rákok számíthatnak, ahol leginkább a félelem van a háttérben.

Bármi elfojtásra kerül, bármiben túlzásba esünk, az teremti az ellenkező oldalt. A visszahúzódó robban, a rohanót akadály állítja meg.

Keressük a közepet, próbájuk tudatosságunkkal erőinket kézbe tartani!

Belső szereplőink ebben segítenek, hisz egyik ezt tenné, a másik azt. Kompromisszumképességük segít kikerülni az akadályokat, melyek azért vannak, hogy tanuljunk.

A Kosokat és Oroszlánokat a vezetőképességük, lendületük segíti, ha már nem a hiúságuk vezeti.

A Bakokat, Nyilasokat, Skorpiókat az angyalaik, akik hozzák az együttérzést, bontják a félelmeik által felépített vastag falat, mely keménnyé tenné őket.

A Mérlegek és Halak gondoskodó szeretetük lágyságában talán nem is találkoznak nehézségekkel, boldogan szolgálják szeretteiket, teremtenek nekik otthont, bárhol is vannak.

A Rákokat könnyen elérheti a szerelem, ami nem csoda, hisz most nagyon szépek – csak ne bújjanak el saját „börtönükbe”!

Hétfőn – kedden – szerdán a Hold a Bika jegyben van.

Torkunkért tehetünk duplán. Annyit beszéljünk, amennyit kell, se többet, se kevesebbet! Gargarizáljunk langyos, sós vízzel, tornáztassuk nyelvünket!

Csütörtökön – pénteken az Ikrek jegyben van.

Idegrendszerünket nyugtassuk citromfű-, menta-, levendula gyógyteákkal. Az orbáncfű is segit, de akkor nem szabad a napra menni.

Kezeinket kényeztessük tornával, fürdővel, simogatással, masszázzsal.

Szombaton – vasárnap a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Rágjuk meg jól az ételt! Használjunk fahéjat, lestyánt, bazsalikomot, melyek erősítik. Parlagfű nyugtatja, pitypang tisztítja. Gyömbér serkenti, kömény megelőzi a bajt.

Nagyon szép, türelemben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk augusztus 10 – vel kezdődő héten?