Ne meneküljünk el a valóság elöl, hisz akkor újra jönnie kell a tanitásnak! Álljunk bele a feladatba, hagyjuk érkezni zseniális meglátásainkat! Átbeszélve őket inspiráljuk egymást! Fontos megoldások születhetnek minden téren, melyhez tiszta gondolatok kellenek.

A menekülésre (akár a múltba, akár a jövőbe, esetleg italba), a problémák szőnyeg alá söprésére, az önsajnálatra leginkább most a Bikák, Mérlegek és Nyilasok hajlamosak.

A Nyilasoknál a háttérben leginkább a félelem húzódhat meg, mely hol visszafogja őket, hol robbanásszerűen ütközni akarnak.

A türelmetlenség és harciasság a Bakokat, Skorpiókat, Vízöntőket is érinti – nekik szinte kötelező a sport, a mozgás, mely kivezeti a bennük levő feszültségeket.

A Kosoknak is jut a félelemből, mely egyik végletből a másikba viszi őket, vagy nagyon visszahúzódnak, vagy túlzásokba esve reagálnak a helyzetekre.

A megoldásokra, főleg szellemi megoldásokra legkönnyebben a Bikák, Bakok, Oroszlánok, Ikrek, Szüzek és Vízöntők találhatnak rá. Nagyon jó vezetőképességgel rendelkeznek most, napként ragyognak, érdemes utánuk menni, nyílnak elöttük a csatornák.

A Rákoknak és a Halaknak a megfelelési vágyukkal érdemes foglalkozni – miért is, kiért is?

Nehéz megtalálni a közepet, az egyensúlyt, ahol a legstabilabbak vagyunk, ahol a félelmek, a káprázatok nem tudnak hatni.

Igyekezzünk a végletekből kilépni, hisz egyik szélsőség teremti a másikat. Minél messzebb kerülünk a középvonaltól, annál nagyobb amplitúdóval hullámzunk le – föl, s annál ritkábban megyünk át a boldogság érzetét hozó középen.

A kis hullámokat nem kerülhetjük el, hisz a mozgás jelenti az életet. Ám ha ezek nem szélsőségesek, sokszor érintik a középvonalat, azt az érzetet hozva, hogy boldogok vagyunk. 

Ez nem a rózsaszín köd álboldogsága, ez a csendes, békét és nyugalmat hozó kiegyensúlyozottság.

Kezdjük így a következő évet!

 

 

Szerdán Telihold van a Rák jegyben!

Rendezzük gondolatainkat, érzelmeinket! Fogalmazzuk meg vágyainkat a következő évre, időszakra – ám vigyázzunk, mert teljesül, óvatosan minden szóval!

 

 

Hétfőn a Hold az Ikrek jegyben van.

Idegrendszerünket támogassuk citromfű-, orbáncfű-, levendula teával! Kezeinket kényeztessük, tornáztassuk!

Kedden – szerdán – csütörtökön a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Rágjuk meg jól az ételt! Használjunk fahéjat, lestyánt, bazsalikomot, melyek erősítik. Diólevél -, veronika teája emésztési zavarokra jó. Parlagfű tea nyugtatja, a pitypang tisztítja. Gyömbér, szegfűszeg, kurkuma serkenti.

Pénteken – szombaton az Oroszlán jegyben van.

Szívünkért, gerincünkért tehetünk duplán. Előbbinek legjobb a galagonya – lehet találni mezőkön, erdő széleken. Gerincünkre legjobban gerincességgel vigyázhatunk.

Vasárnap a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Árpa, csökkenti a bélproblémákat. Kömény, koriander. Fahéj , bazsalikom az erjedést gátolja. körömvirág, parlagfű – féregűző, szüntetik a hurutokat, lerakódásokat, az erjedő, rothadó és egyéb gázképző folyamatokat!

 

.

Békés, boldog újévet kívánok mindenkinek sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

 

 

 

 

Mire számíthatunk az év utolsó hetén?