Aki hisz az angyalokban, könnyen találkozhat velük. Aki nem, az megható, váratlan apró csodákat tapasztalhat meg, elképedve a mindenség gyönyörén, feledve a félelmeket, aggódó gondolatokat.

Ezt leginkább a Skorpiók, Bikák, Mérlegek, Halak, Bakok, Nyilasok tapasztalhatják meg. Gyönyörűek, mint az angyalok, harmonikusak, a bennük levő szeretetnek mélysége van.

A Rákok, Vízöntők és Szüzek tele vannak jobbnál jobb ötletekkel, frappáns megoldásokkal az ünnepi nehézségek megoldására.  Nem ijednek meg a feladatoktól, érzik, hogy nincs olyan akadály, ami kifogna rajtuk.

A bizonytalanság, talajtalanság érzése legjobban az Oroszlánok, Ikrek és Nyilasok körül kering.  Emiatt ők könnyebben is kaphatnak el fertőzéseket, köd takar mindent, ha nincsenek résen, nem elég tudatosak.

Ne álmodozzunk, ne hagyjuk, hogy a Jelen helyett – ahol minden feladathoz kapunk megoldást – a múltba vagy a félelmetes jövőbe ragadjunk! 

Bátran kérdezzük meg magunktól „Mit érzek most?”. Ez egy ajtó a Jelenbe lépéshez.

A három tüzes jegy – Kos, Oroszlán, Nyilas – nagy lendületben van. Teremtőerejük utat tud mutatni azoknak, akik elakadnak, ami lehet önmagunkon belül levő másik szereplőjük is.

 

Hétfőn – kedden a Hold a Szűz jegyben van.

Vékonybelünkért, idegrendszerünkért tehetünk duplán. Előbbi hálás, ha használunk köményt, koriandert, fahéjat, koriandert, bazsalikomot, s eszünk árpát.

Utobbit nyugtassuk citromfű-, orbáncfű-, menta teával.

Szerdán – csütörtökön a Mérleg jegyben van.

Vesénkénk kér figyelmet. Igyunk elegendő élő vizet! Zsurló-, bodza-, nyárfalevél teát!

Pénteken – szombaton a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünket támogathatjuk kölessel, hajdinával. Prosztatára tökmag minden formájában, női problémákra cickafark teát igyunk, használjunk ülőfürdőt.

Vasárnap a Nyilas jegyben van.

 

Májunkért tehetünk duplán. Minden sárga szín, keserű íz segíti. Igyunk máriatövis-, pitypang-, vérehulló fecskefű-, pemetefű teát! Használjunk kurkumát!  Tejsavónak, zabnyáknak tisztító hatása van.

 

Nagyon szép, angyali szeretettel teli hetet kívánok:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk december 7 – vel kezdődő héten?