Mintha elmentek volna a felhők, itt hagyva maga után egy tudást. Ez talán szavakba se foglalható, csak a szívünkben érezzük, s az határozza meg mondatainkat, cselekedeteinket.

Erre a mélységgel teli bölcsességre leginkább a Rákok, Ikrek, Szüzek, Skorpiók, Bakok, Nyilasok és Halak szánthatnak, akik gondoskodó szeretetükkel segítik azokat, akik bizonytalanok, akiknek kétségeik vannak.

A kétségek főleg az Ikreknél, Nyilasoknál érzékelhetőek, de ők önmagukon belül is képesek egyensúlyt teremteni, hisz a másik oldalról bennük a mély tudás.

Ne engedjük be a félelmeket keltő mondatokat! Mi vagyunk a teremtők! Szeretetünk, melyet hitünk táplál képes csodákat tenni – csak ne féljünk!

A világban levő sötétség is csak egy energia. Ha meglátjuk benne, s a saját félelmeinkben a szeretet, a Fény utáni vágyat, ha nem ijedünk meg tőle, ha el kezdjük „ringatni” – megnyugszik, oldódik.

A türelmetlenség próbáira számíthatnak a Skorpiók, Bikák és Mérlegek, akik nehezen fogadják el a bezártságot, szabadságvágyuk vinné őket.

A Vízöntők mindenek ellenére képesek élvezni az életet, ha nem akarnak senkinek sem megfelelni, mely máskor egyébként nem jellemző rájuk.

Az Oroszlánok néha nézzenek a lábuk elé is, ne csak felfelé! Figyeljenek hangulatingadozásaikra az Ikrekkel és Szüzekkel együtt!

Velük együtt próbáljuk mindannyian a szélsőséges érzelmeinket közelíteni egymáshoz. Egyszerre látni a jót és rosszat, hisz itt a Földön kéz a kézben jár a Fényes- és Árnyékos oldal, még ha ez nem is mindig látható.

A Kosok lendülete másokat sem enged elhagyni magát, ha túl sok lenne, kicsit csendesedjenek, befelé is próbálják venni az irányt!

 

Hétfőn Telihold van az Ikrek jegyben! 

Gondoljunk, mondjuk, tegyünk szépeket – minden dupla erővel teremtődik! 

Befelé figyeljünk, találjuk meg belső középpontunk, ahol nincsenek viharok, mely mindig védelmet tud nyújtani, kerüljünk bármilyen helyzetbe is.

Az Ikrek jegy felhívja a figyelmet a racionális gondolkodásra, a józan parasztészre, ami az egyik lábunk. A másik a szívünk, mely épp oly fontos – kettővel könnyebb haladni.

 

Hétfőn – kedden a Hold az Ikrek jegyben van.

Tüdönkért, kezeinkért, idegrendszerünkért tehetünk duplán.

Használjuk a jóga légzést a friss levegőn, mélyeket lélegezzünk! Megköszöni, ha iszunk kakukkfű-, pemetefű-, martilapu fű teát.

Idegrendszerünk hálás a rozmaringért minden formájában, mely az emlékezetet javitja. A bazsalikomot stressz ellen használhatjuk. Igyunk nyugtató teákat, mint citromfű, levendula, orbáncfű!

Kezeinket tornáztassuk, vegyünk fürdőt, masszírozzuk – kihat egész testünkre!

Szerdán – csütörtökön – pénteken de. a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Rágjuk meg alaposan az ételt! Fahéj, lestyán erősíti, kömény megelőzi a bajt, parlagfű nyugtatja. Diólevél-, veronika tea emésztési zavarokra jó, bazsalikom gyomorerősítő. Pitypang tisztítja, gyömbér, édeskömény, szegfűszeg, kurkuma serkenti

Péntek du. – szombaton – vasárnap az Oroszlán jegyben van.

Szívünkért és gerincünkért tehetünk duplán.

A réteken hívogatnak a galagonya termései – együk bátran nyersen! Minden formában segíti szívünket.

Gerincünkre tornával, jógával, s gerincességgel vigyázhatunk.

 

Nagyon szép, megértéssel, együttérzéssel teli, félelem nélküli hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk december első hetén?