Figyeljünk mondatainkra, hisz „szavakkal ölni” lehet!

Lássunk rá félelmeinkre, oldjuk őket, hisz abból születik a keménység, türelmetlenség – a jéggé fagyott szeretettel akaratlanul is vágni tudunk. 

Erre leginkább a Bakoknak, Ikreknek, Szüzeknek, Nyilasoknak, Kosoknak, Vízöntőknek és Bikáknak kell figyelni. Az utóbbi három jegy számíthat egy nagy segítségre – váratlanul beléphet életükbe a szerelem, egy különleges érzés, flört, ami oldja a keménységet.

A művészetek-, a gasztronómia csodák is képesek másik vágányra tenni őket, de meglehet, egy kedves mosolynak is van ekkora ereje, ha már megszületett a tudatosság, a vágy a szép iránt.

A Nyilasokat a bizonytalanság, az önsajnálat is terhelheti, ami most a Rákokra és a Halakra is érvényes lehet. Hangulatingadozásaik eluralkodása nehéz helyzeteket teremthet.

Érkezzünk meg a valóságba, a Jelenbe! Oszlassuk a ködöt, az illúziókat tisztánlátással! Onnét már nyert ügyünk van, onnét mindig van megoldás! Meglehet, el kell engedni valamit, de itt a Földön ez egy alapgyakorlat, bátran menjünk előre, engedjük nyílni az ajtókat!

Az Oroszlánoknál és Bakoknál nem lehet tudni, melyik végletet élik meg – egy biztos, hogy nagyon mély érzelmek járják át őket. Próbálják erejüket nem rombolásra, hanem építésre, gyógyításra használni – mindkettő a kezükben van.

A Skorpiók ragyognak, vezető energiájuk gyakorlatiassággal társul.

Mindig azt kérdezzük magunktól, hogy „Mit tenne a szeretet? „– az biztosan jó irány. Meglehet, épp a szeretet mond határozott nemet, ami sokszor a nehezebb út – mégis kövessük, úgy rossz irányban nem mehetünk!

 

Szerdán Újhold van a Bak jegyben!

Lehetőség az újrakezdésre, a megtisztulásra.

Böjtöljünk testileg, lelkileg, szellemileg! Ilyenkor tudunk leginkább megszabadulni a méreganyagoktól – mind három szinten.

A Bak jegy energiái segítenek a hivatásunkban rendet tenni. Gondoljuk át mit szeretnénk, mire van lehetőségünk, mit tudunk tenni érte, s tegyük!

Használjuk ki s Hold erejét, működjünk együtt a Kozmosszal, melytől meglehet már oly nagyon elszakadtunk, s nem tudjuk, milyen nagy segítségünkre lehet.

Hétfőn du. – kedden- szerdán a Hold a Bak jegyben van.

Csontjaink, térdünk, bőrünk kér figyelmet. Iktassuk be étrendünkbe a mákot, szezámmagot, igyunk diólevél teát! Térdeinkért legtöbbet alázattal tehetünk, ha tudjuk, hogy „Te Én vagyok”.

Bőrünket kényeztessük fürdővel, szaunával, masszázzsal, simogatással!

Csütörtökön – pénteken a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünkért, lábszárunkért tehetünk duplán.

Előbbi hálás a nyugtató teákért. Igyunk levendula-, citromfű-, orbáncfű teát!

Ha van visszerünk, kenjük gesztenye-, körömvirágkrémmel!

Szombaton – vasárnap a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünk, lábfejünk kér figyelmet. Igyunk tejoltó galaj teát, mely persze nem helyettesíti a mozgást, mely a nyirkokat beindítja.

Lábfejünket tornáztassuk, vegyünk lábfürdőt, masszázst, hogy stabilan álljunk a Földön!

Nagyon szép, tisztánlátásban, akarat elengedésben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

 

 

 

Mire számíthatunk január 11 – vel kezdődő héten?