Ne hagyjuk, hogy ösztönerőink úgy dobáljanak bennünket, ahogy akarnak! Megint felerősödhetnek a félelmek, elvéve hitünket. Kiválthatják a türelmetlen, keménységgel teli akaratot, mely rombol, s teremti az akadályokat.

Erre leginkább a Bikák, Kosok, Vízöntők, Bakok és Nyilasok számíthatnak, nekik kell a legéberebbnek lenni, megérkezni a Jelenbe.  

Mindenkinek érdemes résen lenni, hisz mindannyiunkban minden benne van, igaz, az együttérzést, szeretet hozó, angyalainkkal való kapcsolódás képessége is, ami oldani tudja a sötét erőket.

Ebben példát mutatnak a Halak, Rákok, Oroszlánok, Skorpiók és Bakok.

A titok talán abban a képességben rejlik, hogy a másik székébe is bele tudnak ülni,  ezzel megérezve, megértve a mélyen húzódó nehézségeket, fájdalmakat. Egy kedves szóval, egy mosollyal, egy megértő pillantással oldani tudják ezeket a feszültségeket.

Igazából mindenki belső szereplőinket mutatja meg nekünk, amit nem akarunk látni. A megértést, a biztatást, amit adunk másoknak, magunknak adjuk.

A művészetekhez is nagyon jól tudnak kapcsolódni, akár műértőként, akár alkotóként.

A Bakok, Mérlegek, Bikák tele vannak ötletekkel, zseniális meglátásokkal, ahogy az Ikrek és Szüzek is.

Azonban ne gondolkozzák túl a dolgokat, ha valami nem megy – ‘adják fel’ – s máris jön fentről a megoldás!

 

Hétfőn – kedden – szerdán a Hold a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán minden piros színnel. Ne rohanjunk, ne menjünk fejjel a falnak! Igyunk csalán-, szederlevél teát, melyek tele vannak vassal.

Csütörtökön – pénteken a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Csak felét mondjuk annak, amit gondolunk, ne legyen se sok, se kevés! Gargarizáljunk langyos sós vízzel. Használjunk kék sálat, mely a torok csakra színe.

Szombaton – vasárnap az Ikrek jegyben van.

Idegrendszerünket támogassuk citromfű-, orbáncfű-, levendula teával. Kezünket kényeztessük fürdővel, masszázzsal!

Nagyon szép, ötletekkel és együttérzéssel teli hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk január 18 – val kezdődő héten?