Kezdjük egy nagy rendrakással évünket, ami lehetővé teszi, hogy kijelöljük a fejlődésünket szolgáló irányt, elengedjük a félelmeket, melyek nagyon erősen próbálnak letéríteni bennünket utunkról. Új gondolatok és hitrendszerek születhetnek bennünk. Engedjük el azt, ami már nem szolgálja fejlődésünket, egészségünket, utunkat!

 

A rendrakás szinte kötelező – annak ellenére, hogy ezt a türelmetlenség megpróbálja szabotálni –  főleg a Bakoknak, Nyilasoknak, Vízöntőknek, Bikáknak, Kosoknak.

Legyenek/ legyünk résen, mindent nem kell kidobni! Van, amiről már a porolgatással felismerhetjük, hogy az még nekünk mindig érték.

Legcélszerűbb sportolást is beiktatni a rendszerezés közé. Azzal az energiák egyensúlyba kerülnek – a lassú felpörög, a túl gyors elcsendesedik.

Tűzzük ki céljainkat, kérjük hozzá angyalaink segítségét! Ha el tudunk csendesedni, ráérzünk a helyes irányra.

Ebben a legjobbak most a Rákok, Skorpiók, Ikrek, Szüzek és Halak, akik nagyon mélyre képesek lemenni a tudatalattijukban, feltárva fontos összefüggéséket, az élethez szükséges irányjelzőket.

Jó velük beszélgetni, átérzik, amit mondunk nekik.

Nem csak ők, de mindannyiunk belső szereplője, mely a gondolatokért, a gondolkodásért felelős, nagy változáson megy keresztül. Engedjük el a régi dogmákat, melyek valamikor jók és fontosak voltak, hagyjuk, hogy új nézőpontokból is rálássunk önmagunkra, életünkre!

Az Oroszlánok, Bikák, Szüzek és Vízöntők gondoskodó szeretete feltűnő, ha többet látjuk őket a konyhában, mint máskor, ne csodálkozzunk!

A Mérlegek mintha kicsit kívülállók lennének, talán mert elvannak filozofikus gondolataikban. Messze tekintenek, távolba látnak – csak el ne essenek egy előttük levő kavicsban, nézzenek a lábuk alá is!

 

Hétfőn a Hold a Szűz jegyben van.

Vékonybelünkért  és idegrendszerünkért tehetünk duplán.  Fedezzük fel az árpát, mely csökkenti a bélproblémákat. Használjunk köményt, koriandert, bazsalikomot,  fahéjat, melyek az erjedést gátolják. Körömvirág, parlagfű féregűző, szüntetik a hurutokat, lerakódásokat. A kombucha itallal bevihetjük a hasznos baktériumokat, s idegrendszerünket is nyugtatja, a citromfű-, orbáncfű-, levendula teával együtt.

Kedden – szerdán a Mérleg jegyben van.

Vesénk kér figyelmet, tartsuk mindig melegen! Igyunk elegendő, élő vizet! Tegyünk a vizeskancsónkba kristályt, alá pozitív jelképet, becsempészve a láthatatlan, életet erősítő energiákat!

Igyunk zsurló-, nyárfalevél-, bodzateát! Veseerősítő a kardamonmag tea.

Vesemelegítő a gyömbér, a fahéj.

Csütörtökön – pénteken – szombat de. a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünkért tehetünk duplán. Nagyon hálás a hajdináért, kölesért, árpáért – iktassuk be étrendünkbe! Körömvirág, apróbojtorján gyulladáscsökkentők.

Női problémákra cickafark – teaként, ülőfürdőként, prosztatára tökmag minden formában.

Parlagfű nemierő fokozó.

Szombat du. – vasárnap a Nyilas jegyben van.

Májunk kér figyelmet. Minden sárga szín, keserű íz segíti. Igyunk máriatövis-, pitypang-, apróbojtorján-, pemetefű-, cickafark-, parlagfű teát!  Használjunk kurkumát, sáfrányt! Tejsavónak tisztító hatása van. Nyers cékla leve, kombucha tea regenerálja.

 

Nagyon szép, jókedvű rendrakással tarkított hetet, és boldog új évet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk január 4 – vel kezdődő héten?