A két pólus energiái (jobb – bal, férfi – női oldalunk) összecsaphatnak. Ha felkészülünk rá, csökkenteni tudjuk a feszültségeket. Angyalaink itt vannak, segítenek a kettőt közelíteni egymáshoz, hogy középen megnyugodhassunk, érezhessük azt a végtelen szeretet, melyre úgy vágyunk.

A legtöbb feszültségre, a másik nemmel való ütközésre, akaratra, rugalmatlanságra, türelmetlenségre, hiúsági kérdések okozta problémákra a Rákok, Oroszlánok, Kosok, Skorpiók, Bakok, Nyilasok számíthatnak, de az Ikrek és Szüzek is belekeveredhetnek mindebbe türelmetlenségük miatt.

Az együttérzés, a másikoldal székébe való behelyezkedés indítja el azt a megoldáshoz vezető utat, melyben megjelenik a már többször emlegetett bölcsesség –

„Az enyém nem a jobb, hanem csak az egyik út”.

„Az út nem egyenes vonal, hanem egy spirál. Mindig olyan dolgokra jövünk vissza, amiről azt hittük, hogy megértettük, mégis egyre mélyebb igazságot találunk.”  (Barry h. Gillespie)

Az együttérzésben legkiemelkedőbbek a Rákok, Oroszlánok, Halak, Bakok, Nyilasok és Skorpiók, de a „sötét erők” miatt, nekik van leginkább szükség rá.

Kapcsolódjanak a művészetekhez, ami szintén segít, legyen ez bár zene, festészet, költészet, stb. Alkossanak, hisz ezt nem lehet másképp tenni, csak ha a középpontjukban vannak!

A Bikák, Mérlegek, Vízöntők és Kosok tele vannak lendülettel, szerelem utáni vággyal, amit be is vonzhatnak, hisz kedvességüknek, szépségüknek, flörtjeiknek nehéz ellenállni. Igaz, a Kosok mindezt elronthatják erőszakosságukkal.

Hétfőn a Hold a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán minden piros színű gyümölccsel, étellel. Igyunk vasban gazdag csalán-, szederlevél teát!

Kedden – szerdán a Bika jegyben.

Torkunk kér figyelmet. Gargarizáljunk langyos, sós vízzel. Csak annyit beszéljünk, amennyire szükség van!

Csütörtökön – pénteken – szombaton estig az Ikrek jegyben van.

Idegrendszerünk hálás a citromfű-, orbáncfű-, levendula teájának. Tüdőnk a mélyen lélegzett, friss levegőnek. Kezeink a kényeztetésnek, legyen ez fürdő, torna, masszázs.

Vasárnap a Rák jegyben van.

Gyomrunkért tehetünk duplán. Rágjuk meg jól az ételt! Használjunk köményt, koriandert, kurkumát, lestyánt, fahéjat- igy vagy úgy, mindegyik segítségére van. Nyugtatja a parlagfű teája, bár most frissen is lehet enni.

Nagyon szép, a közép megtalálásában gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk július 13 – val kezdődő héten?