Ha rájövünk, hogy nincs hova rohannunk, mert a lényeg mindig a Jelenben van, el kezd áramolni az az angyali szeretet, mely mindenki sajátja, csak ki vékonyabb, ki vastagabb fallal védi magát.

Az érzelmek váltakozása most még erősebben fokozódik a Rákoknál. Alkossanak – melyet nem tudnak tenni középpontjuk megtalálása nélkül – legyen az bár a konyha, vagy bármely művészeti ág területe!

A gondoskodni vágyó szeretet a Halakból is árad, akik a gasztronómiai csodáik mellett hitükkel, bölcsességükkel, mély érzelmeikkel is emelik a körülöttük levőket.

A Kosok ne csodálkozzanak, ha hangulatingadozásaikkal rontanak szerelmi helyzetükön, vagy az épp elérni vágyott céljaikat akadályozzák!

A Vízöntők, Bikák, Mérlegek, Ikrek, Szüzek, Rákok jönnek, mennek, csacsognak, flörtölnek, nem férnek a bőrükbe. Tele vannak jobbnál jobb ötletekkel, szabadságvággyal, melyet megvalósítani igyekeznek.

A Bakokat, Skorpiókat, Nyilasokat gyakorlatiasságuk mellett a másoknak való segíteni vágyás, együtt érző szeretet jellemzi. Jó velük, a környezetükben lenni – hacsak nem keríti őket hatalmukba hiúságuk. Füleljék le, kérdezzék meg maguktól, megéri beállni egy hatalmi harcba!

Az uralkodási vágyat az Oroszlánok és Rákok is érezhetik, elkülönítve magukat az Egységtől.

Egyedül, a csúcson fent lehetünk sikeresek, bezsebelhetjük a csodálatokat, de mivel más már nem fér oda, magányosságunk is csúcsokat érhet el.

Ha nem a hiúság vezérli utunkat, hanem a közösség érdeke, szeretete, úgy nem vesszük észre, hogy fent vagyunk, hisz szívünkben ott van az egész világ. A dicséretek nem elmagányosítnak, hanem a helyükre kerülnek, erőt adnak a folytatáshoz.

Hétfőn Újhold van a Rák jegyben!  

Lehetőség a tisztulásra, újrakezdésre.

Tegyük le rossz szokásainkat, legyenek ezek bár fizikai, lelki vagy szellem szinten!

Itt az ideje a böjtnek, hisz ekkor szabadulunk meg leghatékonyabban a méreganyagoktól.

Érdemes foglalkozni a család, az otthon, a gyökerek, az anyaság kérdéseivel. Letisztulhatnak a zavaros gondolatok, felszállhat a köd rögzült, már jót nem hozó szokásainkról – indulhatunk egy új úton, melyhez komoly segítséget kapunk a Hold energiáitól, melynek nagyságát nem vitathatjuk, hisz tengereket mozgat.

Minden házimunkát ilyenkor könnyebb elvégezni, kevesebb mosószerre van szükség.

Beteg fákat ezen a napon vágjuk vissza, nem „véreznek el”, meggyógyulnak.

Hétfőn a Hold a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Rágjuk meg jól az ételt! Használjunk fahéjat, lestyánt, bazsalikomot, melyek erősítik! Kömény megelőzi a bajt. Veronika-, cickafark-, parlagfű teája gyomornyugtató. Pitypang tisztítja.

Kedden – szerdán az Oroszlán jegyben van.

Szívünkért, gerincünkért tehetünk duplán. Előbbinek életerőt ad az árpa, mazsola, szerecsendió. Zab, alma, csipkebogyó megelőzi a szívbetegségeket.

Gerincünket leginkább gerincességünkkel, na meg tornával vigyázhatjuk.

Csütörtökön – pénteken a Szűz jegyben van.

Vékonybelünket védhetjük köménnyel, korianderrel, fahéjjal. Körömvirág, parlagfű féregűző, szünteti a hurutokat, lerakódásokat. Bazsalikom szélhajtó.

Szombaton – vasárnap a Mérleg jegyben van.

Vesénk kér figyelmet. Igyunk elegendő élő vizet! Bodza-, zsurló-, nyárfalevél teát! Árpa, petrezselyem, zeller, pitypang, uborka, dinnye vízhajtóak. Fahéj, gyömbér, vesemelegítők.

Nagyon szép, bölcsességben és szeretetben gazdag hetet kívánok:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk július 20 – val kezdődő héten?