Ha mederbe tudjuk terelni türelmetlenségünket, akaratunkat, erőnket céljainkra, az otthon melegének megteremtésére fordítjuk – minden vágyunkat megkaphatjuk. Lehet ez akár egy szerelem, vagy baba érkezése is.

Legéberebbeknek ez ügyben a Kosoknak, Ikreknek, Szüzeknek, Rákoknak és Bakoknak kell lenni, akik meglehet, rövidtávon nyernek valamit „hadonászásukkal”, ám hosszútávon az akarás inkább akadályokat teremt.

Persze, az sem baj, hisz az akadályok azért vannak, hogy átugorva őket erősödjünk, de érkeznek a nélkül is – vigyázzunk energiáinkra, fölöslegesen ne romboljunk!

A mély, hittel teli, pozitív érzések, a nagy szerelemre való rátalálás a Bakokat, Nyilasokat, Rákokat, Skorpiókat és Halakat érinti leginkább.

A gyorsan jövő, de meglehet gyorsan menő szerelem az Ikreket, Bikákat, Mérlegeket, Kosokat.

Az Oroszlánok, Vízöntők és Bikák tele vannak zseniálisabbnál zseniálisabb ötletekkel, nagyon különlegesen, egész magasról látják a világot, magukat. Pozitív teremtőerejükkel elöl mennek, utat mutatnak mindenkinek.

Keressük az egyensúlyt, mely a világ mozgatórúgója!

A túl negédes is terhet teremt, hisz a túloldalon valakinek, ennek az ellenkezőjét kell bevállalni – mert ez a Rend. Ha ellent tudunk állni a már nem is kívánt, csak finom falatnak, valakinek a Föld túlsó oldalán jut egy darab, mely akár életet is menthet.

Hétfőn – kedden – szerdán a Hold a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünkért, lábszárunkért tehetünk duplán. Előbbi hálás minden nyugtató tevékenység. Igyunk citromfű-, levendula teát! Orbáncfű is jó lehet, ha nem megyünk ki utána a napra. Lábszárunkat kényeztessük tornával, masszázzsal!

Csütörtökön – pénteken a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünk és lábfejünk kér figyelmet. A nyirokrendszerre legjobb a mozgás, a tejoltógalaj teája. Lábfejünk képviseli a Földdel való kapcsolatot, vigyázzunk rá! Kényeztessük tornával, fürdővel, masszázzsal!

Szombaton – vasárnap a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán – minden piros színnel, most válogathatunk a gyümölcsök között. Igyunk csalán-, szederlevél teát, melyek tele vannak vassal!

Nagyon szép, türelemben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk július 6 – val kezdődő héten?