Egy „felhő” nincs az égen. Találkozások, nagy beszélgetések finom falatok mellett. Ugyanakkor sport, lendület, különleges érzések, szerelem, váratlan fordulatok – s ezek mind, mind értünk. Ha egyénileg esetleg egy „bodorfelhő” meg is jelenik – lássuk meg, hogy az is értünk van. 

Ezen a csodálatos héten, mintha álmaink teljesülnének. Tudunk szeretni úgy, hogy mindenkinek jó legyen.

A Rákok, Ikrek, Szüzek, Oroszlánok, Nyilasok gondoskodnak a meleg otthonról, a gasztronómiai élvezetekről. Mindezt filozofikus beszélgetések mellett, melyek komoly lépést jelenthetnek mindenkinek a spirituális fejlődésében.

A Bikák, Mérlegek is mindezt tudják, de ők keresik a különleges helyzeteket is, hisz nagy lendületben vannak a Kosokkal, Vízöntőkkel együtt. Különleges sportra találhatnak rá a szerelem mellett. Ne lepődjenek meg, ha váratlan fordulatok színesítik életüket – de pont erre vágynak, ezt akarják.

Pszichológia képességeikről tesznek tanúbizonyságot a Halak, Skorpiók és Vízöntők.

Oroszlánok és Bakok most is meg tudják mutatni nagyon jó vezetőképességeiket, melyek bölcsességgel vannak átitatva – legyenek bár munkahelyükön, vagy épp nyaralásuk közepén.

Ha minden rendben van, minden jó, akkor a Feng Shui szerint sem kell átrendezni a lakást bármilyen elmélet vagy jótanács kedvéért. Hagyjunk mindent a helyén, élvezzük a jót! A pihenést, a szabadságot, engedjük el a „még jobb legyen” akaratát.

 

Kedden 10 milliószoros nap van!

Gondoljunk, mondjunk, tegyünk szépeket! Lássuk meg, mi a különbség a szeretet alapú és a nem ilyen világ között. Mindezt saját életünkben, hisz ott van lehetőségünk cselekedni, s ezzel hozzátenni a közöshöz, amiben mi is benne vagyunk.

 

Hétfőn – kedden du. – ig a Hold az Oroszlán jegyben van.

Szívünkért, gerincünkért tehetünk duplán.

Előbbit támogassuk a galagonya minden formájával, árpával, zabbal, s leginkább szertetettel.

Utóbbi hálás a tornáért, gerincességért.

 

Kedden du. – tól – szerdán – csütörtökön a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Válogassuk meg szellemi táplálékainkat is, hisz a test ezzel is összefüggésben van – ne adjunk neki oly sok munkát! Használjunk köményt, koriandert, fahéjat, melyek az erjedést gátolják. Parlagfű, körömvirág féregűző, szüntetik a hurutokat, lerakódásokat. Bazsalikom szélhajtó.

 

Pénteken – szombaton – vasárnap a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán elegendő, élő vízzel. Igyunk bodza-, nyirfalevél-, zsurló teát! Tartsuk még nyáron is melegen, ne maradjunk vizes fürdőruhában!

 

Nagyon szép, megpihenésben és lendületben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

 

 

Mire számíthatunk július 8 – val kezdődő héten?