Ne engedjünk a vitatkozni, veszekedni akaró ösztönerőknek, melyek épp azt veszik el tőlünk, amiért érdemes élni, hogy képesek vagyunk együttérezni, szeretni!

Erre leginkább a Kosoknak kell vigyázni, de a türelmetlenség érinti az Oroszlánokat, Bakokat, Skorpiókat, Nyilasokat, Ikreket, Szüzeket is.

Nem kell vérmesen komolyan venni mindent, mindenképp ragaszkodni a saját igazságunkhoz, hisz mindennek ezer oldala és színárnyalata van!

Ne felejtsük:

Gyógyító erő rejlik annak elismerésében, hogyAz enyém nem a jobb, hanem csak az egyik út!” – Biri Magdolna –

Az együttérzésben, mások megértésében, a kompromisszumképességben a Rákok, Halak, ugyanakkor az ellentétes energiát is képviselő Skorpiók,Bakok, Nyilasok és Ikrek járnak elöl, akik talán épp a kettőség miatt önmagunkon, mások jelzése nélkül meg tudják oldani problémáikat.

Ne csodálkozzanak, ha gondoskodó szeretetük a konyhába csalja őket, ha nagyon könnyen tudnak kapcsolódni a művészetekhez – akár mint alkotók is – közben találkozva angyalaikkal.

A legnehezebben talán a Mérlegek, Bikák és Ikrek érezhetik magukat, akik ne ijedjenek meg, ha most mindent ködösen látnak, elbizonytalanodnak, csalódottnak érzik magukat!

Ha jól esik, sírjanak egy nagyot!

Ez oldja azt az akaratot, mely gátat szab az előrelépésre. A gyakorlatban is minden köd oszlik, ha kisüt a nap. A nap most az ő tudatosságuk, felelősségvállalásuk – ők a teremtők – ha mást szeretnének, öleljék át azt, ami van, s teremtsenek újat!

A Vízöntők és Bikák hiúsági kérdések miatt kerülhetnek nehéz helyzetbe. Érdemes végig gondolni, a gyökereit megkeresni.

 

Vasárnap Telihold van a Bak jegyben!

Vigyázzunk gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre – minden duplán hat!

Érdemes céljainkat, határainkat végig gondolni, s annak erőd adni, amit szeretnénk, amivé próbálunk alakulni.

Az ilyenkor szedett gyógynövények dupla gyógyerőt fejtenek ki – érdemes gyűjteni, színes a paletta.

 

Hétfőn a Hold a Mérleg jegyben van.

Vesénk kér figyelmet, mely nagyon fontos energia központunk. Igyunk elegendő, élő vizet! Készítsünk bodza-, zsurló-, nyírfalevél teát, melyeknek vízhajtó hatásuk van! Használjunk petrezselymet, zellert a főzéshez! Veseproblémáinkat erdei aranyvessző teával segítsük. A veséket mindig melegen kell tartani, melegítő hatással van rá a gyömbér, fahéj.

Kedden – szerdán a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünkért tehetünk duplán. Engedjük el sérelmeinket, melyek ott tárolódnak! Nagyon hálás, ha étrendünkbe beiktatjuk a hajdinát, kölest, árpát. A prosztatára tökmagot együnk minden formájában, női bajokra cickafark teát készítsünk, ami kívül, belül is jó.

Csütörtökön – pénteken a Nyilas jegyben van.

Májunk kér figyelmet – támogatja minden sárga szín, keserű íz. Igyunk pitypang-, cickafark, apróbojtorján-, parlagfű teát, használjunk kurkumát! Zabnyák segíti, tejsavónak tisztító hatása van, nyers cékla leve regenerálja.

Szombaton – vasárnap a Bak jegyben van.

Csontunkért tehetünk duplán. Segítségére van a szezámmag, mák, dió minden formájában. Térdünket leginkább az alázattal támogathatjuk. Kényeztessük bőrünket fürdővel, szaunával, masszázzsal!

Nagyon szép, angyalokkal teli hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk július első hetén?