Az égen még mindig ott levő két véglet mellé (türelmetlenség és álmodozás) hozzájöhet a kíváncsiság és a pletykálkodás energiája is. Mindebből semmi nem érint meg bennünket, könnyen átugorjuk az akadályokat, ha már látjuk magunkat kívülről.

A szélsőséges pontok – az álmodozás, majd az ezt váltó, „egyensúlyt teremtő” rohanás – még mindig leginkább az Ikreké és az Oroszlánoké.

Az érzelmi túlfűtöttségből, hangulatingadozásból adódó, mindent tudni akaró, mások határait nem ismerő energia az Ikreket, Szüzeket és a Rákokat terhelheti leginkább, hozva azoknak a következményeit.

Minden, amit látunk „színdarabunk” díszlete!

Ne mást akarjunk megváltoztatni – főleg erővel ne, amivel épp az ellenkezőjét érjük el!

Figyeljük meg, hogy mit kérdezünk, mit tanácsolunk!

Kérdéseink, tanácsaink mind önmagunknak szólnak, a fejlődésünket szolgálják – csak merjünk bátran szembenézni önmagunkkal.

Nagyon jó beszélgetés alakulhat ki a Bikák, Mérlegek, Ikrek társaságában, akik tele vannak gondoskodó szeretettel. A konyhában készült finomságaikkal be is csalják szeretteiket, bontják a védelemként épített, körülöttük levő „falakat”.

A lélek dolgaira nyitottak a Bakok, Nyilasok, Skorpiók, Halak, Kosok is, igaz, a két utóbbi sok mindent elronthat, ha hiúsági kérdést csinál bármiből, mely szívüket félreállítja, s mindenáron nyerni, vezetni szeretnének.

A Vízöntők, mintha kívül állnának mindenen. Szívesen fogadják a vendégeket, de figyelmük iránya inkább a testi örömökre, ízekre irányulnak, a szellemiség, a nagy kérdések most háttérbe szorulnak.

Vasárnap Újhold van a Rák jegyben!

Ismét egy lehetőség az újrakezdésre, a megtisztulásra.

Ilyenkor méregtelenít leghatékonyabban szerveztünk – böjtöljünk mind fizikai, mind lelki, mind szellemi szinten!

Minden takarítás jobban megy, kevesebb vegyszer szükséges ugyanolyan eredményhez.

 

Hétfőn a Hold a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán – minden piros színnel. Igyunk csalán-, szederlevél teát, melyek tele vannak vassal!

Kedden – szerdán – csütörtökön a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Csak felét mondjuk annak, amit gondolunk, tudjunk hallgatni is! Gargarizáljunk langyos, sós vízzel, mely támogatja energiáit.

Pénteken – szombaton az Ikrek jegyben van.

Idegrendszerünk meghálálja a nyugalmat, csendet, a levendula-, citromfű-, orbáncfű teát. Utóbbit csak akkori igyuk, ha nem megyünk ki a tűző napra!

Kezeink kényeztetésének is az ideje. Tornáztassuk, készítsünk fürdőt, masszírozzuk – s nem utolsó sorban, köszönjük meg azt a sok jót, amit lehetővé tesz!

Vasárnap a Rák jegyben van.

Gyomrunkért tehetünk duplán. Rágjuk meg jól az ételt, s válogassuk meg nem csak fizikailag, mit engedünk be, de szellemileg is! Jót tesz a kömény, koriander. Lestyán, bazsalikom, fahéj erősíti, parlagfű gyomornyugtató, pitypang tisztítja.

Nagyon szép, pletykáktól mentes hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk június 15 – vel kezdődő héten?