Ha nem vagyunk türelmetlenek, s merünk szembenézni önmagunkkal, melyet megmutat a külvilág – kézben tudjuk tartani az érzéseket, eseményeket.

A legnehezebb mindezt megtenni, saját tükörképüket elfogadni most a Halaknak, Kosoknak, Oroszlánoknak, Ikreknek, de még a Bikák és Mérlegek is ehhez a csapathoz tartoznak valamennyire.

Ne feledjük, hogy mindannyiunkban ott vannak ezek a szereplők, archetípusok, bármely jegy próbára lehet téve a tisztánlátásban, türelmességben!

Fizikai szinten is leszállhat a köd, megcsúszhatunk, saját lábunkban is eleshetünk, de egy fertőzés is jelezheti azt a nyitottságot, mely most az éberség hiányában nem veszi észre, mikor kell kicsit „beljebb hajtani ajtónkat” – nem tárva – nyitva hagyni, melyen az is bezúdul, amit józan ésszel nem engednénk be.

Utána persze csapkodhatunk ijedtségünkben, hisz az erőszak ellensúlyozza az előbbi figyelmetlenséget, álmodozást, netán az önsajnálatban való elrévedezést.

A világ működési elve az Egyensúlyra való törekvés – ez alól nem tudunk kibújni. Igyekezzünk középen maradni, nem túlzásokba esni!

Fékezzünk, ha túlságosan begyorsulnánk, induljunk, ha kényelmességünkbe ragadnánk bele!

Vannak, akik mindezt most ösztönösen érzik, előző életek bölcsességei felszínre tudnak jönni, hozva egy békés, érzelmekkel teli nyugodtságot.

Leginkább ez a Skorpiókra, Nyilasokra, Bakokra, Rákokra lehet jellemző, s ha tudatosak, a Halak és Kosok is ráérezhetnek ezekre az erőkre.

Mindezt másképp élik meg, akár példát is mutathatva környezetüknek a Vízöntők, Szüzek, Ikrek, Bikák és Rákok, akik nagy lendülettel, gyors döntéseket hozva engedik be az újat, a különlegeset, s talán még türelmetlennek sem türelmetlenek – a levegős jegyeknek ez nem is olyan könnyű.

Hétfőn a Hold a Bak jegyben van.

Csontunk kér figyelmet. Igyunk diólevél teát, együnk mákos, szezámmagos dolgokat! Térdünkért az alázattal tehetünk a legtöbbet, mely nem megalázkodást jelent! Bőrünket kényeztessük szaunával, fürdővel, masszázzsal, simogatással!

Kedden – szerdán – csütörtök de. a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünkért és lábszárunkért tehetünk duplán. Előbbit támogathatjuk a citromfű-, levendula-, orbáncfű teájával. Utóbbi hálás a mozgásért, masszázsért, ha visszér van rajta, a körömvirág-, gesztenye krémmé.

Csütörtök du. – pénteken – szombaton a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünkért legtöbbet tehetünk, ha mozgunk, ami az életet is adja. Segiti még a tejoltó galaj teája. Lábfejünket kényeztessük fürdővel, masszázzsal!

Vasárnap a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán – minden piros szinű étellel, mozgással. Vigyünk vasat szervezetünkbe – nagyon sok található a csalánban, szederlevélben. Érdemes gyűjteni, hogy a téli hónapokban is ki tudjuk használni a természet csodálatos erejét.

Nagyon szép, tisztánlátással teli hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel:

www.asztrocsillag . hu

Mire számíthatunk június 8 – val kezdődő héten?