Különleges találkozásokra, beszélgetésekre. Gondoskodó szeretetünk, értő figyelmünk,  szeretteink problémáinak meghallgatása oldani tud minden feszültséget.

Ezt a csodás energiát leginkább a Rákok, Ikrek, Szüzek, Bikák, Vízöntők és Halak társaságában élhetjük meg, akik nyitják szívünket, csendesítik akaratunkat.

Az Oroszlánok, Kosok, Halak és Rákok kifejezetten keressék őket, hisz erősen bennük van most a türelmetlenség, a „már tegnap késő volt” érzés. Egy finom süti, egy jó kávé, csendes figyelem, szeretettel teli simogatás mindezt oszlatja.

Hogy egy jegyben többféle energia is megjelenik?

Mindenkiben minden ott van.

Ha tudatosságunkkal felkészülünk rá, mindegyiket engedjük szóhoz jutni, beáll az egyensúly. Türelmetlenségünket mederbe terelhetjük pl. sporttal, de alkothatunk is vele a konyhában – ne engedjük, hogy a nagy energia rombolásban élje ki magát!

A Bakok, Skorpiók, Nyilasok, Halak továbbra is fantasztikusak. Tele vannak együttérzéssel, segítőkészséggel. Ne csodálkozzanak, ha szívesen kapcsolódnak az angyalokhoz vagy a művészetekhez – legjobb, ha ők az alkotók, csodás dolgok kerülhetnek ki kezeik közül.

A Kosok figyeljenek a hiúságukra, a Mérlegek igyekezzenek cikázó gondolataikat korlátozni, a Jelenbe megérkezni!

Hétfőn – kedden de. a Hold a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Rágjuk meg jól az ételt, s élő táplálékot együnk! Segítségére van diólevél tea. Lestyán, fahéj, bazsalikom erősíti, kömény megelőzi a bajt. Parlagfű (melyet már lehet találni) nyugtató, pitypang tisztítja. Gyömbér, szegfűszeg, kurkuma serkenti.

Kedden du. – szerdán – csütörtökön az Oroszlán jegyben van.

Szívünkért, gerincünkért tehetünk duplán. Előbbi hálás minden galagonya készítményért, s a belőlünk áradó szeretetért. Árpa, zab életerőt ad, s a szívet segíti, de az alma, csipkebogyó, szerecsendió is.

Gerincünkért legtöbbet a gerincességgel tehetünk – tornázzunk, erősítsük magunkat!

Pénteken – szombaton a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Az árpa csökkenti a bélproblémákat. Kömény, koriander, fahéj az erjedést gátolja. Körömvirág, parlagfű féregűző, szüntetik a hurutokat. Bazsalikom szélhajtó.

Vasárnap a Mérleg jegyben van.

Vesénk kér figyelmet. Igyunk elegendő élő vizet! A bodza-, zsurló-, nyárfalevél-, pitypang tea támogatja a vese működését. Árpának, petrezselyemnek, zellernek is vízhajtó hatása van.

Nagyon szép, életörömökben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk június utolsó hetén?