A Téli Napfordulóval kezdődő héten szükségünk lesz tudatosságunkra, hisz próbák sokasága hozza a gyakorlati vizsgát, ahol tudásunkat megmutathatjuk, hogy valóban érettek vagyunk – e már? Ne aggódjunk, segítőink, az angyalok is velünk vannak, elég csak annyit kérdeznünk magunkban, hogy „Mit tenne a szeretet?”.

A leginkább a Kosok, Bakok, Skorpiók feledkezhetnek meg a „tananyagról”, beleveszve az akaratukba, türelmetlenségükbe.

 „Színdarabunk rendezője” Tudatosságunk is segíteni tud a sok angyal mellett. Adjuk kezébe az irányítást – általa az együttérzés, szeretet is szóhoz juthat, netán főszerepet kaphat!

A legszebben a Halak, Rákok tudnak szívből áradni, beragyogják otthonukat. Minden döccenőt elsimítanak, úgy gondoskodnak szeretteikről, hogy az nem teherként, viszonzást várva telepszik rájuk – csendben tartanak mindenkit, békét hozva a szívekbe.

Mindenkiben ott van e két szereplő archetípusa, akárhol is van születésekor a Napja. Csalogassuk ki, hagyjuk őket szóhoz jutni!

A Nyilasok, Oroszlánok, Ikrek és Szüzek igencsak csacsogós kedvükben vannak. Bárhol látnak elakadást, kézbe veszik a dolgokat, s nagyon jó, okos, tettre kész vezetőként mutatják meg magukat.

A Bikák, Mérlegek és Vízöntők mintha kicsit kívül állnának. Előbbi kettő elvan filozofikus gondolataival, utóbbi meg hálás minden finom falatnak, az élet csodáját hozó érzéki örömnek.

 

Hétfőn Téli napforduló – a Fény születése 10 óra 23 perckor!

Az égen levő csillagok csodás képe a bent levő csodát tükrözik – engedjük meg, hagyjuk, hogy megszülessen bennünk a Fény, a Szeretet.

Valójában mindenki szívében eredettől ott van, csak a félelmekből épített vastag fal takarja.

Hagyjuk, hogy a mostani különleges csillagállás mutatta energia lebontsa azt!

Igaz, a védelem is megszűnik, de higgyünk benne, hogy már nincs szükségünk rá, el tudunk távolodni az anyag sűrű energiájától, s hitünkkel egy szebb világot vagyunk képesek teremteni.

Csendesedjünk!

 

A csendben nincs én és nincs te,

A csendben egyek vagyunk.

A csendben válunk átjárhatóvá,

A szívek kapui csak a csendben nyílnak meg.

  • Biegelbauer Pál –

 

Hétfőn a Hold a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünket támogassuk mozgással, a tejoltó galaj teájával! Lábfejünket kényeztessük fürdővel, masszázzsal, fontos hogy jól tudjunk haladni földi utunkon.

Kedden – szerdán – csütörtökön de. a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán – pl. minden piros színnel. Iktassuk be étrendünkbe a céklát, gyümölcsökből is ezeket tegyük előtérbe! Igyunk csalán-, szederlevél teát, melyek nagyon sok vasat tartalmaznak!

Csütörtökön du. – pénteken – szombaton a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Gargarizáljunk langyos, sós vízzel. Csak annyit beszéljünk, amennyit kell, s támogassuk kék színű sállal, mely a torokcsakra színe.

A MÉRTÉK szó legyen szemünk előtt az ünnepek alatt, pont azért, mert az a Bika jegy gyenge pontja.

Vasárnap a Ikrek jegyben van.

Idegrendszerünk és kezeink kérnek figyelmet. Előbbit hálás a nyugtató teáknak, mint citromfű-, levendula-, orbáncfű. Utóbbit kényeztessük fürdővel, masszázzsal, érintéssel, simogatással.

 

Hitben, békében, szeretetben gazdag újjászületést, boldog Karácsonyt kívánok minden létezőnek.

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk Karácsony hetén?