Ha nem próbáljuk nagy hanggal másra hárítani a felelősségünket, hagyjuk, hogy bölcsességünk, és tisztánlátásuk vezessen – csodák sorozatával találkozhatunk.

A ködre, nem tisztánlátásra, az illúziókból eredő csalódásra leginkább az Ikrek, Bikák és Mérlegek számíthatnak, a nagy hangra, harciasságra, viták korbácsolására az Ikrek, Szüzek, Bikák, Kosok és Vízöntők.

Miért is ragaszkodunk ahhoz, hogy más miatt vagyunk boldogtalanok?

Ha ez igaz, akkor más kezében van a változtatás lehetősége is, várhatunk rá, míg éppen kedve lesz a máshoz… E helyett mondjuk ki: „Én teremtettem, megtapasztaltam, de már mást szeretnék.”

Ettől kezdve már csak megoldásban kell gondolkozni, melyhez jönnek az ötletek, a lehetőségek, hitünk, előző életeinkből érkező segítségek.

Ezt legjobban az Ikrek, Bikák, Szüzek, Skorpiók, Nyilasok, Bakok, Rákok, Vízöntők élhetik meg, akik onnét kezdve, hogy tudatossá válnak, tele vannak ötletekkel, zseniális meglátásokkal, lendülettel, teremtési kedvvel.

Az Oroszlánok és Bikák angyali szeretettel mutathatják meg magukat. Érdemes kapcsolódniuk angyalaikhoz – akik alig várják, hogy megszólítsák őket – hozzák nekik az elfogadó, együttérzéssel teli szeretetet a művészetekkel való kapcsolódás igényével együtt. Alkossanak, csodák kerülhetnek ki kezeik közül!

A Halak ne akarjanak megfelelni a világnak, úgysem tudnak!

Hétfőn – kedden a Hold a Bak jegyben van.

Csontjainkért tehetünk duplán. Iktassuk be étrendünkbe a szezámmagot, mákot, igyunk diólevél teát! Térdünket az alázattal segíthetjük, bőrünket tornával, fürdővel, szaunával, masszázzsal támogathatjuk.

Szerdán – csütörtökön a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünk kér figyelmet. Igyunk citromfű-, orbáncfű-, menta teát! Lábszárunkat tornáztassuk, visszereinket kenjük gesztenye-, körömvirág krémmel!

Pénteken – szombaton – vasárnap a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünk nagyon hálás a mozgásért, a tejoltó galaj teájáért. Lábfejünkre vigyázzunk tornával, fürdővel, masszázzsal!

Nagyon szép, tudatos teremtéssel teli hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk május 11 – én kezdődő héten?