Vigyünk tudatosságot oda, ahol bizonytalanságot észlelünk magunkban, a valóságban is felszáll a köd, ha kisüt a nap!

Erre leginkább a Halaknak, Ikreknek, Bikáknak és Mérlegeknek kell figyelni. El tudnak veszni érzelmi hullámzásaikban, az önsajnálatban, a múltba, jövőbe való révedezésben.

Legyenek a Jelenben – nagyon sok energiát kapnak attól, ha sportolnak, teremtenek, engedik különleges ötleteik megvalósítását elindulni!

Lessék a Rákokat, Szüzeket, akik – ha nem akarnak megfelelni a világnak – hitükkel és lendületükkel szinte gyógyítják környezetüket, oldják a félelmeket.

Hozzájuk csatlakoznak a Skorpiók, Nyilasok és Bakok, akik élvezettel alkothatnak a konyhában is. Az ott készített finomságok többek a látszatnál, egész mély tartalmuk van, szeretetet, hitet, gyógyulást teremtenek.

Könnyen a szerelem csapdájába eshetnek a Vízöntők, Kosok, Mérlegek, Bikák és Ikrek – nagyon szépek, szabadságra, flörtre, különleges dolgokra nyitottak.

Az Oroszlánok ne csodálkozzanak, ha már nem férnek a bőrükbe! Szükségük van a mozgásra, mely lehet akár szellemi is, sok találkozással, beszélgetésekkel fűszerezve.

Mindannyiunkban minden jegy megtalálható.

Figyeljünk befelé, fedezzük fel belső szereplőinket, hagyjuk, hogy egymást középre húzzák, amivel kivédhetjük a kívülről érkező nehéznek tűnő energiákat!

 

Csütörtökön Telihold van a Skorpió jegyben!

Mélyről fakadó érzelmeinket gondoljuk végig, minden duplán számít! A józan ésszel lesz teljes – ahogy mutatja testünk – két lábbal tudunk a legkönnyebben haladni.

A Telihold után táp-oldatozzuk növényeinket, hisz onnantól a nedvek lefelé szállnak, a Föld befogadásra képes.  Bőrünk is ekkor jobban szívja be a rá felvitt vitaminokat.

Addig viszont érdemes minden tervezett növényt átültetni, hisz a nedvek még felfelé szállnak, a Föld feletti növekedés, a kilégzés van túlsúlyban.

Teliholdkor tilos a növényeket metszeni, pont ezért, mert „elvéreznek”!

 

Hétfőn – kedden a Hold a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán élő, elegendő tiszta vízzel. Igyunk bodza-, nyír-, zsurló teát, melyek segítik víz-háztartásunkat!

Szerdán – csütörtökön a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér figyelmet. Nagyon hálás a hajdinának, iktassuk be konyhánkba! Prosztatára tökmag minden formában, női problémákra cickafark tea.

Pénteken – szombaton a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán minden sárga színnel, keserű ízzel. Igyunk pitypang-, parlagfű-, veronika teát! Használjunk kurkumát sáfrányt, s ne mérgelődjünk!

Vasárnap a Bak jegyben van.

Csontjaink kérnek figyelmet. Nagyon jól erősíti a mák, szezámmag, diólevél tea.  Bőrünket kényeztessük fürdővel, szaunával, masszázzsal! Térdeinkre vigyázzunk azzal, hogy alázatosak vagyunk.

Nagyon szép, éberséggel és szeretettel teli hetet kívánok:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk május 4 – vel kezdődő héten?