Ne meneküljünk álmainkba, azzal próbálva kivédeni a csalódásokat! Egyszer szembe kell nézni a valósággal, úgy szeretni a világot, magunkat, másokat, ahogy van. Merjünk tisztán látni, adjunk esélyt a fejlődésre! Aminek nem fogod meg a kezét, azt nem tudod elengedni!

A legsűrűbb köd az Ikrekre, Szüzekre, Bikákra, Mérlegekre telepedhet. Vagy semmit nem látnak, bizonytalannak érezve mindent, vagy csalódásukban kiapaszthatatlan a könnyáradatuk, vigasztalhatatlanok.

A Föld kétpólusú. Nincs fény árnyék nélkül. Az Élet káprázat, nem lehet csalódás nélkül megúszni. Minden mozgásban van, minden változik, semmi nem maradhat ugyanaz – ez jelenti az Élet lehetőségét.

Merjünk elengedni, ami születésünknél kezdődik, mikor távolabb kerülünk édesanyánk egyenletes melegétől. Bátran érkeztünk meg, bátran hagyjuk a változásokat! Ami tegnap volt, az tegnap volt, ami ma van, az van ma van – azzal kell gazdálkodnunk.

Könnyen esünk egyik végletből a másikba.

A héten főleg az Ikreknek, Oroszlánoknak, Rákoknak, Skorpióknak, Halaknak és Nyilasoknak kell erre figyelni, akiket a hiúság, az érzelmek hullámzása egy pillanat alatt lendületbe hoz, teremtve a két pólust.

Fékezzünk, mikor ott az ideje!

Tudatossággal a nagy amplitúdók csökkenthetők – igaz, elmarad a szárnyalás, melyet így a kiegyensúlyozottság vesz át.

A Rákok, Kosok és Skorpiók otthonába és a szívükbe beköltöznek az angyalok, komoly segítséget kapva tőlük középpontjuk megtalálásához. Alkossanak, kapcsolódjanak a művészetekhez, s észrevétlenül minden kisimul körülöttük!

Az Oroszlánokat a józan eszük, az olvasás, beszélgetések támogatják, de csak addig, amíg nem viszik túlzásba. Tudjanak megállni, váltani, a hangot kövesse a csend!

A konyhából érkező finom illatok leginkább a Rákoktól, Skorpióktól, Kosoktól és Halaktól jöhet. Gondoskodó szeretetükbe jó befészkelni magunkat, ők meg boldogok, hogy adhatnak.

Ezt használják ki a Vízöntők és Bakok! Az előbbiek félelmét, az utóbbiak türelmetlenségét oldja a tőlük kapott szeretet és odafigyelés.

 

Hétfőn – kedden a Hold a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünket nyugtassuk, hogy sokat vagyunk a természetben. Igyunk levendula-, citromfű-, orbáncfű teát! ( Utóbbit csak akkor, ha nem megyünk napra.)

Lábszárunkat tornáztassuk, ha vannak visszereink kenjük gesztenye-, körömvirágkrémmel.

Szerdán – csütörtökön – péntek de. a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünk nagyon hálás lesz a tejoltó galaj teájáért. Mozogjunk!

Lábfejünket kényeztessük tornával, fürdővel, masszázzsal!

Péntek du. – szombaton – vasárnap a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán – minden piros színnel. Iktassuk be étrendünkbe a céklát, piros bogyós gyümölcsöket! IIgyunk csalán-, szederlevél teát, melyek tele vannak vassal.

Nagyon szép, egyensúlyban és egymás figyelmében gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu.

 

Mire számíthatunk május első hetén?