Tudásra, bölcsességre, teremtőkedvre, csak ne engedjünk a végletes hullámoknak, melyek még mindig képesek behúzni bennünket, ha nem figyelünk a türelmetlenség vagy az illúziók csapdáiba.

Az előző életekből jövő támogatás, a pszichológiai ráérzés, hit, gyakorlatiasság leginkább a Skorpiók, Nyilasok, Bakok, Vízöntők, Oroszlánok és Ikrek teremtését támogatja – csodálatos velük lenni, velük együtt dolgozni.

Igaz, a hév, a lendület, mely átcsaphat akár türelmetlenségbe is, az Oroszlánokat és Ikreket nagyon gyorsan más vágányra terelheti – hova is rohannak? Lassítsanak, főleg az utakon, ne feledjék a régi mondást: Lassan jársz, tovább érsz!

A türelmetlen ember mindig kapni akar, hisz aki adni szeretne, ráér. Ezt felismerve talán meg tudnak érkezni a Jelenbe, s ha már tudják a „leckét”, meglehet még várniuk sem kell.

Az illúziók csapdája az Ikrek, Szüzek, Rákok, Halak, Bikák és Mérlegek előtt bújhat meg a „ködben”, hacsak nem látják át helyzetüket, nem vállalnak felelősséget azért, amit épp átélnek, tudatosítva azt, hogy mindennek ők a teremtőik.

A tisztánlátás oszlatja a „ködöt”, legyünk bátrak! Onnét kezdődik a változás, az új, a vágyott dolog megteremtése.  

Van, akire mindkét szélsőség leselkedik, mint pl. az Ikrek, akik egyik végletből a másikba csaphatnak át pillanatok alatt, megviselve önmagukat, környezetüket nagy hullámaikkal.

Egyik sem jó vagy rossz, mindegyik egy tapasztalás – csak lássunk! Lássunk tisztán!

Abban a pillanatban, hogy tudatosítjuk azt, ami történik velünk/ bennünk, már nem tudnak az ösztönerők oly mértékben hatni, hogy ne tudjuk ezeket a hullámokat fékezni, közelíteni a közép felé, ahol az van, amire mindig is vágyunk, a béke, a szeretet, a belső jóérzés.

A Kosokat a hiúságuk viheti tévútra, pedig tele vannak érzelemmel és ötletekkel – figyeljenek, jó királlyá váljanak, ne az önös érdekeik vezessék őket!

Hétfőn – kedden a Hold a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Rágjuk jól meg az ételt, s igyekezzünk élő táplálékot venni magunkhoz! Használjunk lestyánt, fahéjat, bazsalikomot, melyek erősítik, köményt, mely megelőzi a bajokat! A pitypang tisztítja, a diólevél tea, parlagfű nyugtatja.

Szerdán – csütörtökön – pénteken de. az Oroszlán jegyben van.

Szívünkért, gerincünket tehetünk duplán. Előbbi hálás minden galagonya terméknek, leginkább a galagonyavirág teájának. Épp most lett vége ennek gyűjtésének, de talán még a hűvösebb helyeken találhatunk. Jót tesz az árpa, mely életerőt ad, a mazsola, szerecsendió.  Orrunk hegye hívja fel rá a figyelmet, ha valami probléma adódna.

Gerincünket leginkább gerincességünkkel tudjuk óvni, de segíthetjük tornával, masszázzsal is.

Péntek du. – szombaton – vasárnap a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Használjunk köményt, koriandert, fahéjat, melyek az erjedést gátolják. Körömvirág, parlagfű féreg űzök, szüntetik a hurutokat, lerakódásokat. Válogassuk meg a szellemi táplálékainkat is, hisz amit megeszünk, azt fel kell dolgoznunk – s a test követi a szellemet, az összevisszaság terheli vékonybelünket.

Nagyon szép, egyensúlyban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk május utolsó hetén?