A nehézségek ellenére – vagy talán épp azért – csodálatos érzések, akár szerelmek születhetnek. Ne engedjük, hogy kreativitásunkat megállítsa a félelem, helyette megélve a Jelent, hagyjuk kibontakoztatni a csodákat – bőven vannak tarsolyunkban!

Az éberségre leginkább a Bakoknak, Vízöntőknek és a Bikáknak van szükségük. Adják meg magukat, elengedjék el szabadságvágyukat – s elképesztő megoldásokra találhatnak, akár új utakat mutatva környezetüknek!

Ha nehéznek érzik a feladatot, forduljanak befelé, hisz bennük is megtalálható az a végtelen szeretettel teli hit, tetterő, megoldásban való gondolkozás, mint a Kosokban, Nyilasokban, Skorpiókban és a Mérlegekben.

A feltétel-nélküli szeretet is, mely gondolkozás nélkül ad, segít a rászorulóknak, ahogy a Rákok és Halak teszik.

Talán a nehézségekre legnehezebben a Vízöntők reagálnak, de őket meg zseniális gondolkozásuk, tisztánlátásuk segíti. Ezt érezhetik az Ikrek, Szüzek, a Bikák és Halak is.

Az Oroszlánok és Kosok nagyon mély együttérzésre tehetnek szert, igyekezzenek jó vezetők, jó „királyok” lenni! Az önös érdekek helyett – melyet leginkább hiúságuk vezérelhet – a közösséget tegyék előtérbe! Akarva, akaratlanul is mennek utánuk karizmatikus egyéniségük miatt – úgy „uralkodjanak, hogy közben szolgálják népüket”!

Kegyelmi állapotban vagyunk mindannyian.

A nehézségekben vannak a lehetőségek – itt az ideje megmutatni a gyakorlatban a tanultakat. Ez olyan, mint a hegymászás, a csúcsra is csak összeszedetten lehet feljutni.

Lássuk meg az összefüggéseket, az érem két oldalát!

Mutassuk meg, hogy tudunk a Jelenben lenni, nem a jövőtől félni – amit kell elengedni, adni, még ha fizikailag távol is vagyunk, lélekben eggyé válni!

 

Kedden Újhold van a Kos jegyben! 

Tisztuljunk testileg, lelkileg, szellemileg! 

A legjobb időszak a méregtelenítésre az összes vonalon, rendkívül hatékonyan szabadulhatunk meg minden rossz szokásunktól.

Rendezzük sorainkat, céljainkat! A Tavasz, a Kos ereje segít megteremteni mindazt, amit kitűzünk magunk elé.

Minden házimunkát könnyebb végezni, s kevesebb mosóporra is van szükségünk.

Most metsszük a növényeket, beteg fákat, mert nem “véreznek el”, meggyógyulnak!

 

Hétfőn a Hold a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünkért tehetünk duplán. Igyunk tejoltó galaj teát, mozogjunk eleget! Lábunkat kényeztessük tornával, fürdővel, masszázzsal!

Kedden – szerdán – csütörtökön de. a Kos jegyben van.

Vérünk kér figyelmet. Minden piros színű étel támogatja – mint áfonya, cékla, stb. Igyunk vasban gazdag teákat, pl. csalán, szederlevél.

Csütörtökön du. – pénteken – szombaton a Bika jegyben van.

Torkunkért tehetünk duplán. Leginkább, ha annyit beszélünk, amennyire szükség van. Gargarizáljunk langyos, sós vízzel, tornáztassuk nyelvünket, vele az egész torokcsakrát!

Vasárnap az Ikrek jegyben van.

Kezünk és idegrendszerünk kér figyelmet. Előbbit tornáztassuk, kényeztessük fürdővel, masszázzsal! Utóbbit nyugtassuk orbáncfű-, levendula-, citromfű teával!

Nagyon szép, hittel, együttérzéssel teli középpontra találást kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk március utolsó hetén?