Vágyaink eltúlzásával vagy elfojtásával belső feszültséget teremtünk, ami kihat a környezetünkre is. Fogadjuk el a Jelen pillanatot olyannak, amilyen, az adott keretek között gondolkodjunk!  

Ez leginkább a Mérlegeket, Bikákat, Skorpiókat, Nyilasokat, Bakokat érinti, akiknél még a félelem is nagy szerepet játszhat.

Nagyon vékony a palló, amelyen át kell mennünk. A félelem elengedését követő feladat a kompromisszumra való képesség, álljunk ki magunkért, de másokra is figyeljünk!  

Példaértékű lehet az Oroszlánok, Halak viselkedése, akiket a szívük vezet, melyben, ha nincsenek illúziók, mindig jó tanácsot adnak.

Hozzájuk csatlakozhatnak az Ikrek és Szüzek, ha épp nem türelmetlenek, nem rohannak.

A Skorpiók, Bakok és Nyilasok is képesek nagyon gyorsan a legjobb megoldást megtalálni, melyet fel is vállalnak, utat mutatva, vezetve másokat.

A Vízöntők nem csak élvezik az élet örömeit akár a mostani helyzet ellenére is, de gyorsan vágó eszük képes egységben gondolkozni az Ikrekkel együtt. Érdemes kikérni a tanácsaikat, ha valahol elakadunk, tiszta, józan gondolkodásuk sokat segíthet.

A Kosok mintha egyedül éreznék magukat, ami könnyen lehet amiatt, hogy mozgásigényük nagy, nagyobb, mint a többi jegyé, s kénytelenek egyedül sportolni, ami még jól is elsülhet.

Meglehet, most a Rákok nem tudják olyan kitörő örömmel fogadni a bezártságot, inkább nyitnának kifelé. A mozgást alakítsák át szellemi mozgássá. Főleg azok a területek vonzhatják most őket, mely hitükkel, a Karácsonnyal kapcsolatos.

 

Hétfőn – kedden a Hold a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán. Részesítsünk előnyben minden sárga szint, keserű ízt – használjunk kurkumát! Igyunk máriatövis-, pitypang-, parlagfű teát! Engedjük haragunkat, hogy májunk felszabadulhasson!

Szerdán – csütörtökön a Bak jegyben van.

Csontjaink, térdünk, bőrünk kér figyelmet. Iktassuk be rendszeresen étrendünkbe a mákot, szezámmagot, magvakat. Igyunk diólevél teát!

Térdünket leginkább az alázattal tudjuk segíteni, mely nem egyenlő a megalázkodással.

Bőrünket kényeztessük fürdővel, masszázzsal, ha van rá lehetőség szaunával.

Pénteken – szombaton a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünket támogassuk citromfű-, orbáncfű-, levendula teával, békét hozó zenével.  Lábszárunkat tornáztassuk, ha visszerünk kenjük gesztenye-, körömvirágkrémmel.

Vasárnap a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünkre fókuszáljunk! Segítsük mozgással, tejoltó galaj teájával.

Lábfejünket tornával, fürdővel, masszázzsal!

 

Nagyon szép, az elfogadás és az önmagunkért való kiállás egyensúlyában gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www. asztrocsillag.hu

 

Mire számíthatunk november 16 – val kezdődő héten?