Hagyjuk hátra félelmeinket, mely vastag falat húz elénk! Hitünk nagyobb legyen mindennél, nem történhet semmi olyan, amivel nincs dolgunk! Engedjük meg, hogy angyalink végtelen együttérzése, szeretete megbújjanak szavainkban, amivel szinte gyógyítani tudunk!

A legnagyobb kihívást a félelmeikkel szemben a Mérlegek, Bikák, Skorpiók, Nyilasok és a Bakok élhetik meg, ami átmehet egy erős megfelelési vágyba is.

A félelem ellentéte a hit.

 Imádkozzunk, adjunk hálát annak, ami van! Vegyük észre a láthatatlan angyali kezeket! Bontsuk falunkat, melyeket védelemként építünk, amik a magányt, a hidegséget, elszigetelődést is hozzák!

A legkönnyebben az Ikrek, Szüzek, Halak, Vízöntők és Rákok kapcsolódhatnak ehhez az energiához. Érdemes közelükben lenni, mélységes szeretet van mondataikban, hallgatásukban!

A művészeteken keresztül is kifejezhetik magukat, alkossanak! Ez lehet festészet, zene, költészet – angyalaik szinte fogják kezüket, diktálják a dallamot, a szavakat.

Készüljünk szívünkben Karácsonyra, hisz az ott levő szeretet át tud mindenkit tenni egy másik vágányra! Ez lehet ajándékok készítése, az ünnepi hangulat megteremtésének ötletelése, de egy egyszerű takarítás is. Mind, mind emelnek, kiléptetnek a félelmekből.

A Bikák, Halak, Rákok tele vannak különleges ötletekkel, melyek meglehet, hogy kapcsolódnak az ünnepekhez. Ez a konyhai művészetet is érintheti – tudnak majd meglepetést okozni az összeállított menüjükkel, finomságaikkal.

Az Oroszlánok tele hittel, bölcsességgel. Nyugalmuk útmutató lehet, érdemes rájuk hallgatni, messzebb látnak a körülöttük levőknél.

A Kosok sportoljanak, mozogjanak, melyben a szellemi mozgás is ott lehet – úgysem férnek a bőrükbe!

 

Hétfőn – kedden a Hold a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünk nagyon hálás a mozgásért, a tejoltó galaj teájáért.

Lábfejünket kényeztessük tornával, fürdővel, talpmasszázzsal!

Szerdán – csütörtökön a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán minden piros színű gyümölccsel, zöldséggel. Nagyon sok vas van a csalán-, szederlevél teában, igyuk őket!

Pénteken – szombaton – vasárnap a Bika jegyben v an.

Torkunk kér figyelmet. Annyit beszéljünk csak, amennyire szükség van! Használjuk a torok csakra színét a kéket, ha sálat teszünk fel. Érdemes langyos, sós vízzel gargarizálni, nyelvünket tornáztatni.

Nagyon szép, az ünnepi szeretetre hangolódó hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk november utolsó hetén?