Meglehet, a próbára tett ego félelmében ösztönösen védekezne, ütne – még se tegyük, ha egy mód van rá! Lássuk meg a másik oldalt, engedjünk teret együttérzésünknek. Érezzük meg a hadonászás mögött rejlő szeretetre vágyó kisgyermeket!  

A félelmekkel teli energiáknak legnehezebb ellenállni a Kosoknak, Oroszlánoknak, Skorpióknak, Bakoknak, Nyilasoknak és Mérlegeknek, akik közül a Kosok vannak a leginkább próbára téve.

Ne felejtsük, a mostani időszak mindannyiunknak kegyelmi állapot. Lehetőség nyílik jól vizsgázni,  a „fenti vizsgabizottság” figyel.  

Meglátni a másik ember hadonászásában a kétségbeesett vágyat a szeretet iránt, ami valahol, valamikor elvesztett. Csendes nyugalommal a középpontja felé terelni, figyelni, mire van szüksége / hallgatásra –, két jó szóra-, ölelésre – e vagy másra.

Mindenki belső szereplőinket mutatja meg.

Amit adunk, magunknak adjuk. Gyógyítsuk a világot, azzal önmagunkat!

A gyógyító energiák leginkább a Szüzekben, Bikákban, Halakban, Rákokban, Mérlegekben van most jelen.

A Nyilasokban, Skorpiókban, Bakokban is ott van, akiket könnyen lehet, hogy egy szerelem emel ki a lefelé rohanó „vágányról”, s emel a magasba. Szárnyakat ad nekik az abba vetett hitük.

A Vízöntők elvannak az élet örömeivel, rájuk nem jellemzően élvezik most a gasztronómia csodáit, pláne ha meg van spékelve egy kis pletykálkodással is.

Az Ikreknek, Szüzeknek és Skorpióknak a türelmetlenségük állíthat akadályt. Sportoljanak, a fölösleges energiákat tereljék mederbe!

 

Hétfőn – kedden a Hold a Nyilas jegyben van.

Májunk kér figyelmet. Minden sárga szín, keserű íz segítségére van. Igyunk máriatövis-, cickafark-, pitypang teát! Használjunk kurkumát, sáfrányt!

Szerdán – csütörtökön a Bak jegyben van.

Csontjainkért tehetünk duplán mák, szezámmag, diólevél teával.

Térdünkért alázattal, bőrünkért szaunával, masszázzsal, tornával.

Pénteken – szombaton – vasárnap a Vízöntő jegyben van.

Lábszárunk kér figyelmet – tornázzunk! Ha vannak visszereink, használjunk körömvirág-, gesztenyekrémet. Idegrendszerünket nyugtassuk citromfű-, orbáncfű-, levendula teával.

Nagyon szép, csodás vizsgaeredményekben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk október 19 – vel kezdődő héten?