A nehéz időszak után egy csodálatos energia érkezik, mely mögött meglehet egy nagy szerelem, baba érkezése, családunk, otthonunk, gyerekeink óvó szeretete bújik meg. Engedjük el a félelmekből származó akaratot, uralkodási vágyat, hogy mindez sikerüljön!

A gondoskodó szeretetet, mely a konyhából finom illatként is megmutathatja magát leginkább a Halak, Oroszlánok, Ikrek, Szüzek és Skorpiók érezhetik. Nagyon erősen hat rájuk a Hold, mely szombaton teljes pompájában ragyog.

A nagy szerelemre a Bikák, Mérlegek, Szüzek számíthatnak, a flört a Bakoktól, Skorpióktól, Nyilasoktól sincs távol.

Igaz, az utóbbiak türelmetlenségükkel mindent el is ronthatnak – hova sietnek? A szeretet érzésének megszületését a csend segíti, rohanás közben nem sok esély van rá.

A legnehezebb helyzetben továbbra is Kosok vannak, akiknek nagyon nehéz kilépni abból a félelemből, melyeket talán az előző életek emlékei is szítnak.

Engedjük el félelmeinket, jó döntést csak a nélkül tudunk hozni!

Amit meg kell élnünk, nem tudjuk megúszni, amivel nincs dolgunk, nem talál ránk.

Ez a tudás hitünket szabadon engedi, alázatot teremt a feladatok megoldásához, melyek által kiegyenlíthetjük számláinkat, s emelkedni tudunk.

A Vízöntők továbbra is meglátják az élet örömeit, ne csodálkozzanak, ha keresik a gasztronómia, az érzéki örömök csodáit!

A Rákokkal élmény beszélgetni. Okosak, ki tud bontakozni vezető egyéniségük. Mindez úgy, hogy nem gázolnak át senkin, ész érvekkel mutatnak utat két ölelés, simogatás között.

 

Szombaton Telihold van a Bika jegyben!

Minden duplán számit, óvatosan gondolatainkkal, szavainkkal, tetteinkkel!

Energiáinkat irányítsuk befelé, teremtésünk most elsősorban bent legyen, melyet mikor ott az ideje, követ a kint is.

 

Hétfőn – kedden a Hold a Halak jegyben van.

Nyirokredszerünk és lábfejünk  kér figyelmet. Az elöbbit leginkább a tejoltó galaj teájával tudjuk aktivizálni a mozgás mellett.

Kényeztessük lábfejünket tornával, lábfürdővel, masszázzsal!

Szerdán – csütörtökön – pénteken a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán. Igyunk csalán-, szederlevél teát, melyek tele vannak vassal! Minden piros színű gyümölcs vagy zöldség is támogatja. Mozogjunk, sportoljunk, mellyel aktivizálni tudjuk energiáinkat!

Szombaton – vasárnap a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Kék sállal védjük a hideg ellen, mely a torok csakra szine. Annyit beszéljünk, amennyit kell! Gargarizáljunk langyos, sós vizzel!

Nagyon szép, melegségben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk október 26 – án kezdődő héten?