Szabadságvágyunk egyenes arányban áll a bennünk elfojtott energiákkal – jobban tesszük, ha merünk belőlük valamit megélni, semmint később még nagyobb erővel robbanjanak!

Ezt a feszültségekkel teli energiát leginkább a Rákok, Bikák, Mérlegek és Oroszlánok érezhetik, akiknek muszáj valamit újítani az életükben. Ha máshol nem, legalább a konyhában tegyék meg, de a művészetekkel, a szerelemmel való kapcsolódásukban is különleges megéléseik lehetnek.

A félelem, a félelmek miatti vastag fal mögé való visszahúzódás legerősebben a Kosokat érinti, pedig ez rájuk nem is jellemző.  Épp egy „vizsgaidőszak” kellős közepén vannak, amit nem tudnak megúszni, ami elöl nem lehet elbújni – tegyenek rendet dolgaikban!

Ez vonatkozik a Skorpiókra, Bakokra és Nyilasokra is. akik talán már túl vannak a nehezén, már érzik magukban a ragyogó, vezető energiát, mely türelmetlenséggel is kapcsolódhat.

Az Ikrek és Szüzek keresik az egyensúlyt, épp ezért, nagyon szépen, diplomatikusan beszélnek.

A Szüzeknél és az Oroszlánoknál  nincs olyan dolog, amit észrevétlenül át ne tudnának tolni másokon, oly elszántak. Ragyognak, teli vannak hittel, felejtve a félelmek apró csiráit is, mely persze, hogy a Szüzeket jellemzi a kettő között.

A legnehezebb talán a Vízöntőknek, hangulatuk kiszámíthatatlan. Ők, akik máskor nem foglalkoznak azzal, mit szól a világ, most talán kényszeresen meg akarnak felelni mindeknek, ezzel el is veszítve erejüket.

A Halaknak még mindig a hiúságukra kell figyelni – leplezzék le! Ne higgyék el a káprázatot, ott bújnak meg a csapdák!

Természetesen mindenkiben minden bolygó energiája megtalálható. Amivel épp dolgunk van, az aktivizálódik, azt jobban érezzük.

Örüljünk, ha vannak nehézségek, hisz ott rejtőznek a lehetőségek is, ahogy a Fényt jelzi a hajnali árnyék megjelenése, ne ijedjünk meg tőle!

 

Csütörtökön Újhold van a Szűz jegyében!

Megint egy újrakezdési lehetőség – testileg, lelkileg, szellemileg – a növekedéshez kapunk hátszelet.

Fogalmazzuk meg, mit szeretnénk!

Legjobb időszak a böjtölésre, tisztulásra, a háztartási tisztítószerekből is kevesebbet kell használni ezen a napon.

Még gyűjthetünk gyógynövényeket, használjuk ki az utolsó lehetőségeket!

 

Hétfőn – kedden a Hold az Oroszlán jegyben van.

Szívünk és gerincünk kér figyelmet. Előbbi nagyon hálás minden galagonya készítménynek, s már lehet kezdeni erdőn – mezőn a gyűjtését. Az árpa, köles, zab is erősíti.

Utóbbit erősítsük tornával, masszázzsal, az életünkkel mutatott gerincességgel.

Szerdán – csütörtökön a Szűz jegyben van.

Vékonybelünkért, idegrendszerünkért tehetünk duplán. Főzzünk árpát, használjunk koriandert, köményt, fahéjat, bazsalikomot, melyek az erjedést gátolják. Körömvirág, parlagfű féregűző.

Pénteken – szombaton a Mérleg jegyben van.

Vesénk kér figyelmet. Igyunk elegendő élő vizet. Bodza-, zsurló-, nyárfalevél teát! Tartsuk mindig melegen veséinket!

Vasárnap a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünkért tehetünk duplán.  Nagyon hálás a hajdináért, iktassuk be étrendünkbe! Prosztatára tökmagot minden formában, női bajokra cickafark teát.

Nagyon szép, ötletekben és megélésekben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Mire számíthatunk szeptember 14 – vel kezdődő héten?